Maaltijden met de glimlach aan huis

Wat?

Maaltijden bereiden en aan huis leveren is al meer dan 30 jaar onze specialiteit. Vanuit onze diensten Thuiszorg streven we elke dag opnieuw naar de beste kwaliteit en de grootste zorg.
Voldoende tijd nemen is voor ons het allerbelangrijkste om je de beste kwaliteit te geven. We nemen dan ook de tijd om 24/24 voor jou bereikbaar te zijn om jouw bestelling en opmerkingen door te geven. We nemen de tijd om 7 dagen op 7 maaltijden te bezorgen. We nemen de tijd om bestelling voor 9 uur ’s ochtends nog op te nemen in de dagelijkse route. En we nemen de tijd om dieetmaaltijden op maat voor jou te bereiden.

Ook tijdens de maaltijden maken wij graag tijd. 

Zin in een babbel? Aarzel niet om uw maaltijdbezorger uit te nodigen om samen met u te eten, gezellig bij u thuis. Zo kan u tenminste eens rustig bijbabbelen in plaats van een paar snelle woordjes op de stoep. We vinden dit zo belangrijk dat we al onze maaltijdbezorgers hier extra tijd voor hebben gegeven. Nodig hen dus gerust uit, het is volledig gratis.

Ook inwoners van Hooglede, Gits, Moorslede, Staden, Oostnieuwkerke en Westrozebeke kunnen maaltijden bij ons bestellen. 

Hoeveel kost het? 

De prijs voor de maaltijden is afhankelijk van je inkomen en wordt bepaald na een financiëel onderzoek.

Hoe aanvragen

Meer info over een aanvraag en de menu kan je hier terugvinden.

Eerste maaltijd gratis

Ter kennismaking van onze menu en werking kan u zich voor een eerste maaltijd vrijblijvend en gratis inschrijven.

 

"De vele positieve reacties die we kregen op dit initiatief bevestigden ons vermoeden dat het ook buiten Roeselare bruikbaar is. Dan hou je zo’n idee natuurlijk niet voor jezelf." – Laurens Deboeuf, centrumleider dienstencentrum Ten Elsberge

 

Waar kan ik terecht?