Dienstencentrum De Zilverberg

Locatie

Knokuilstraat 35
Rumbeke-Roeselare 8800
Telefoon: 051 26 26 80

Contact

contacteren 

Knokuilstraat 35 - 8800 Roeselare
T 051 26 26 80
E-mail:dczilverberg@zbroeselare.be

maandag, dinsdag en donderdag: van 8u - 12u en van 13u - 17u

woensdag en vrijdag: van 8u - 12u en van 13u - 16u

Het dienstencentrum De Zilverberg is ons derde en meest recente dienstencentrum. Het wil niet zomaar het kleine broertje zijn van Ten Elsberge en Schiervelde en al helemaal geen kopie, ook al zijn de activiteiten en het aanbod gelijklopend. Het feit dat het dienstencentrum niet naast het woonzorgcentrum gelegen is, maar helemaal geïntegreerd is in het woonzorgcentrum De Zilverberg, maakt dit concept tot een uniek project in Vlaanderen.

Alle lokalen van het dienstencentrum bevinden zich in het hart van het gelijknamige woonzorgcentrum, met name rond de centrale binnentuin. We willen daarmee interactie bekomen tussen de bewoners en de bezoekers van het dienstencentrum, zonder dat die in de intieme leefgroepen hoeven te komen. De kinesitherapie- en de fitnesszaal zijn daar een perfecte illustratie van. Met het open atelier beogen we hetzelfde doel.

Het woonzorg- en dienstencentrum De Zilverberg wil openbloeien tot een bruisend centrum voor ouderen waar de enthousiast gebrachte activiteiten en diensten hand in hand gaan met 'intiem wonen en warme zorg'.  
Het dienstencentrum wil een open relatie creëren met de wijk en de wijde omgeving. De bewoners van het woonzorgcentrum De Zilverberg zijn volwaardige wijkbewoners en kunnen participeren aan het wijkgebeuren en andersom is het dienstencentrum het ideaal instrument om de wijk als het ware binnen te halen'. 

Klik hier om kennis te maken met het aanbod van ons dienstencentrum Ten Elsberge
klik hier om kennis te maken met het aanbod van ons dienstencentrum Schiervelde