Wintermarkt 40j Ten Elsberge

Wintermarkt op 9 november. Ontdek hieronder het programma!

 

Als dienstencentrum is Ten Elsberge dit jaar 40 jaar actief. Al jaren lang kunnen mensen bij ons terecht voor cursussen, ontspanningsmogelijkheden, maaltijden,… Maar we doen veel meer dan dat! We zijn een open huis voor jong en oud. Om onze 40ste verjaardag te vieren organiseren we een heus buurtfeest. Een feest voor de buurt, maar vooral ook door de buurt!

 

Laat ons weten wat we voor je kunnen doen!

Samen met de buurtbewoners willen we namelijk op zoek gaan naar hoe Ten Elsberge nog meer voor de buurt kan betekenen. Door activiteiten te organiseren voor jong en oud willen we immers een ontmoetingsplaats creëren voor iedereen. En daarvoor hebben jullie hulp nodig! Via een bevraging die van start gaat de eerste week van oktober, willen we alle buurtbewoners van Krottegem betrekken bij onze toekomst. Wat kunnen wij doen om de buurt te ondersteunen? 

Alle inwoners van de wijk Krottegem ontvangen een flyertje in de vorm van een blad van een els. Op dit blad kunnen grote of kleine ideeën genoteerd worden over waar wij als dienstencentrum de komende jaren volgens jullie moeten inzetten. Dit blad kan je in Ten Elsberge zelf aan onze boom hangen zodat onze boom letterlijk kan groeien aan de hand van ideeën. Kom je een idee aan onze boom hangen, blijf dan gerust nog even hangen en kom genieten van een gratis koffie. Kan je er zelf moeilijk geraken omdat je niet zo mobiel bent? Geen probleem. Geef ons een seintje en wij komen het blaadje ophalen. Onze medewerker komt graag bij je langs met je kopje koffie. 

De blaadjes kunnen ook gewoon in de brievenbus gestoken worden of op ons verjaardagsevent op 9 november afgegeven worden.

 

Fototentoonstelling 40j Ten Elsberge

Van 8 oktober tem 9 november loopt er een fototentoonstelling van onze 40 jarige geschiedenis. Dit is volledig gratis en kan je dagelijks bezoeken.

Kom mee met ons vieren op onze wintermarkt op 9 november

Op 9 november organiseren we vanuit Ten Elsberge een heus buurtfeest. We nemen er graag de tijd om even kennis te maken aan de hand van heel wat leuke activiteiten. Wat staat er allemaal op het programma?